У Маневичах попрощалися з загиблим воїном Богданом Янчишиним

  • 85

Фото без опису

Сьогодні Маневицька громада у жалобі. У селищі Маневичі провели до місця вічного спочинку молодого, сповненого сил та енергії бійця, 32-річного маневичанина Богдана Янчишина. Згорьовані від тяжкого болю батьки, які  втратили у цій страшній війні єдиного сина. Не встиг відважний боєць створити сім’ю, не встиг дожити до перемоги України над окупантом…

Наслідуючи подвиги свого дідуся, фронтовика, ветерана Другої світової війни Сищика Юхима Титовича на початку повномасштабного вторгнення Богдан Володимирович без вагань став на захист України. 2 липня 2023 року під час бойових дій з ворогом у Луганській області загинув, поклавши своє життя на полі бою за рідну землю, свободу та незалежність.

Попрощатися з Героєм до рідного дому зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати прийшли рідні, друзі, побратими, представники влади  та жителі селища. Панахиду за загиблим бійцем відслужили у Свято-Воскресенському храмі. Під звуки Державного Гімну України на честь і незабутню пам’ять про славного земляка, на кладовищі пролунали останні постріли військової варти.

Вічна та світла пам’ять воїну! Його подвиг житиме вічно у пам’яті українського народу! Щирі співчуття родині.