У селищі Маневичі відбувся захід «Територія здоров’я»

  • 263

Фото без опису

 

З метою наближення медичних послуг до населення Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб, за підтримки Товариства Червоного Хреста, працівників Маневицького міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України», ЦПМСД та Маневицької багатопрофільної лікарні, провів виїзний захід «Територія здоров’я».

Місцеві жителі та гості селища Маневичі мали змогу з користю провести свій час, скористатися нагодою і подбати про своє здоров’я, адже краще запобігти хворобам, ніж їх лікувати.
Присутні на площі консультувалися з сімейними лікарями, перевіряли свій тиск та рівень цукру у крові, зробили швидкі тести на COVID-19, ВІЛ/СНІД та гепатит В, С і вакцинувалися від СOVID-19. Також бажаючі перевірили стан родимок.
Медичні працівники провели фахові роз’яснення щодо здорового способу життя, здорового харчування, захисту від інфекційних та неінфекційних хвороб. Розповіли батькам та діткам про важливість з ранніх років життя вчитися дбати про своє здоров’я, уникати шкідливих звичок. Провели майстер-клас із правильного миття рук та навчали усіх бажаючих  основам надання першої допомоги.
До цієї виїзної активності долучився і Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який зазначив що для місцевої влади вкрай важливо акцентувати свою роботу на популяризацію здорового способу життя, попередження хвороб та укріплення здоров’я жителів громади.

Дякуємо всім, хто прийшов на захід, бажаємо міцного та могутнього здоров’я. Нехай імунітет не допустає в організм ніяких хвороб, а здоровий спосіб життя допоможе вам завжди досягати поставлених цілей і завдань, залишаючись при цьому у відмінному настрої та хорошій формі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису