У школах селища Маневичі відбулися випускні вечори

  • 170

Фото без опису

Надворі літо…Тепле літо, особливий і неповторний час для випускників 2023 року. Невідомий світ покликав вдалечінь 55 одинадцятикласників Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка і 74 одинадцятикласники Маневицького ліцею №2. Час, наповнений смутком і радістю водночас, адже молоді, сповнені сил та енергії випускники залишили стіни закладів освіти та вступили в нове доросле життя. 
17 червня відбулися урочистості з нагоди вручення документів про отримання повної загальної середньої освіти випускникам 2023 року Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка та  Маневицького ліцею №2. Дев’ять випускників були нагороджені золотими медалями та шість випускників – срібними.           
З напутніми словами до випускників, батьків та гостей свята звернулися директори шкіл Володимир Козачук та Жанна Таран, які привітали всіх із завершенням навчання та побажали світлого майбутнього під мирним небом України, везіння, успіхів, досягнення нових висот та впевненості у своїх силах.

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк привітав випускників, побажав життєвих гараздів, віри й наснаги, впевненості в усіх починаннях та вручив кращим учням почесні грамоти за високі досягнення у навчанні. Зі святом, з успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітала Ярослава Сахнік, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, кращих випускників нагородила грамотами за сумлінну працю та наполегливість у навчанні.
З вітальними словами до випускників зверталися батьки, класні керівники, які благословили дітей в щасливе доросле життя.
З особливою шаною, випускники подякували своїм педагогам, які були поруч цих одинадцять безтурботних років, які зігрівали їх теплом своїх сердець. Зворушливо звучали слова подяки для батьків, котрі підтримували їх на шляху до знань.
А далі… у ритмах вальсу кружляли випускники