Проведено оцінку якості соціальних послуг в стаціонарному відділенні для постійного проживання села Чарторийськ

  • 93

Фото без опису

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020р. №449 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг» та згідно «Медичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» затверджених наказом  Мінсоцполітики України віл 27.12.2013 року №904 територіальним центром щорічно проводиться моніторинг надання та оцінка якості соціальних послуг.

 

15 червня працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради було проведено оцінку якості соціальних послуг в стаціонарному  відділенні для постійного проживання села Чарторийськ.  В анкетуванні і опитуванні взяла участь більшість підопічних відділення. Результатом проведеного опитування отримувачів соціальної послуги стаціонарного догляду відбулося покращення емоційного, психологічного та фізичного станів.

Згідно шкали оцінки якісних та кількісних показників соціальних послуг, що надаються територіальним центром відповідають встановленому рівню -   «добре».

 

Фото без опису