Відбулася професійна зустріч спільноти педагогів-організаторів ЗЗСО Маневицької селищної

  • 83

19 травня на базі Костюхнівського ліцею відбулася професійна зустріч спільноти педагогів-організаторів ЗЗСО Маневицької селищної ради на тему «Євроінтеграція молоді засобами міжнародної співпраці закладу освіти».

Зустріч розпочалася екскурсією історичними стежками Костюхнівського краю, яку провів директор ліцею Давидюк Василь Степанович.Учасники відвідали урочище «Польський лісок», де поховані польські воїни-легіонери, які загинули у роки Першої світової війни та Польську гору. Також учасники ознайомились із діяльністю Центру Діалогу «Костюхнівка».

Заступник директора з виховної роботи Давидюк Катерина Дементіївна презентувала власний досвід з питань партнерства із закладами освіти Республіки Польща "Партнерство без кордонів", а педагог-організатор Костюхнівського ліцею Кондрацька Тетяна Григорівна розповіла про інтегровані методи роботи, що допоможуть у налагодженні міжнародного співробітництва.

Здобувачі освіти ліцею поділилися враженнями від останньої поїздки до Польщі, показали фото відпочинку і дозвілля з польськими друзями.

Щиро дякуємо директору, адміністрації, колективу та дітям Костюхнівського ліцею за теплу та дружню атмосферу, професіоналізм та гостинність!

Дякуємо ЗСУ можливість жити та працювати!