До відома агровиробників різних форм власності

  • 322

Фото без опису

Волинською обласною військовою адміністрацією затверджений Порядок надання та використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам для надання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби. Згідно цього порядку дотація надається за утримання молодняка великої рогатої худоби до тринадцятимісячного віку суб’єктам господарювання - юридичним особам, фізичним особам підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, що утримують від 3 до 50 голів великої рогатої худоби та фізичним особам - власникам особистих селянських господарств, що утримують від 1 і більше голів.

Дотація надається за кожні шість місяців утримання молодняка ВРХ з наростаючим підсумком з урахуванням віку тварин у розмірі: за перші шість місяців утримання від народження – 700 гривень за голову; за наступні шість місяців утримання –   1 300 гривень за голову.

 Документи для отримання дотації подаються до 01 червня та 01 листопада цього року до управління фінансів Маневицької селищної ради, що знаходиться за адресою смт Маневичі проспект  Волі 2, секретарю комісії  з питань реалізації заходів програми розвитку тваринництва території Маневицької  селищної територіальної громади.

Відповідальна за цей напрямок роботи - Олена Ковальчук,  головний спеціаліст бюджетного відділу управління фінансів Маневицької селищної ради, телефон для довідок  097 878 2121.

         Для отримання дотації отримувачі подають такі документи:

  • заявку для отримання дотації за вирощування молодняка великої рогатої худоби за формою згідно додатком 1 до цього порядку;
  • копії паспортів великої рогатої худоби;
  • копію витягу з Єдиного державного реєстру;
  • копію довідки про присвоєння реєстраційного номера;
  • реквізити міжнародного номера банківського рахунку.

Копії поданих документів засвідчуються отримувачем.