Шановні жителі громади! Актуалізуйте свої дані в реєстрі територіальної громади!

  • 514

Фото без опису

 

З метою виконання вимог Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг, щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», створення сприятливих умов для отримання громадянами різних видів адміністративних та соціальних послуг, електронних публічних послуг, необхідно актуалізувати дані в реєстрі територіальної громади.

Прохання  до жителів, які зареєстровані на території Маневицької територіальної  громади, для уточнення та актуалізації даних звернутися до Центру надання адміністративних послуг Маневицької селищної ради або старостинських округів.

При собі обов’язково мати:
-
     паспорт (для дорослих та неповнолітніх дітей (з14років));
-
    свідоцтво про народження (для малолітніх дітей (від 0 до 14 років));
-
    ідентифікаційний код;
-
    будинкову книгу (при наявності)

Нагадуємо!!! З 01 грудня 2021 року для власників паспортів зразка 1994 року та ID – карток єдиним документом, що підтверджує місце реєстрації, є Витяг з реєстру територіальної громади (РТГ). 
Витяг формується відповідно до відомостей Маневицької територіальної громади засобами відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби України, надається безоплатно та має однакову юридичну силу як у паперовому, отриманому в ЦНАПі, так і в електронному вигляді, отриманому в застосунку «ДІЯ».
На сформований витяг автоматично наноситься унікальний електронний ідентифікатор (QR-код), шляхом зчитування якого проводиться перевірка на дійсність за допомогою електронних пристроїв.
Додаткових печаток та підписів сформований витяг не потребує.
Щоб замовити Витяг у застосунку ДІЯ необхідно:

  •  у розділі «Послуги» виберіть «Довідки та витяги»;
  • оберіть послугу «Витяг про місце проживання»;
  • натисніть «Замовити витяг»;
  • ваша заява буде опрацьована протягом декількох хвилин;
  • якщо відомості про вас знайдені в реєстрі, можете завантажити pdf-документ протягом 24 годин.
    Так само в застосунку ви можете замовити витяг про місце проживання ваших дітей.
    Якщо у Вас самостійно не виходить сформувати витяг, Центр надання адміністративних послуг  завжди готовий допомогти у цьому.