Рідним загиблого воїна-земляка Володимира Савчука з Бережниці вручили Державну нагороду Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)

  • 114


Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, солдата Володимира Савчука відзначено державною відзнакою (посмертно).

28 квітня 2023 року секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та тимчасово виконуючий обов’язки начальника 1-го відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки майор Юрій Мізюк вручили державну відзнаку рідним загиблого
воїна.

Володимир Федорович довгий час очолював колектив Бережницької гімназії. У 2014 році пішов добровольцем на фронт. Після проходження службиповернувся до рідної школи. На початку повномаштабного вторгнення ворога знову став на захист Вітчизни. 28 квітня 2022 року гідно виконуючи військовий обов’язок загинув.

Вічна слава та світла пам'ять українському захиснику, який поклав своє життя на вівтар свободи та незалежності України! Подвиг Героя – всенародний, пам'ять про нього – вічна»!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису