❗ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ❗ ЩОРІЧНА ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ» ТА ДНІ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ГРОМАДИ У 2023 РОЦІ

  • 365

Фото без опису

 

Шановні жителі, гості, керівники установ, підприємств та організацій Маневицької територіальної громади!

Благоустрій громади – спільна справа всіх мешканців, це один із показників участі громади у вирішенні проблем розвитку населеного пункту. Щоб змінити світ на краще, кожен повинен розпочати зміни із себе, свого світогляду та вчинків.

Просимо керівників підприємств, установ, організацій провести заходи благоустрою, санітарної очистки та озеленення власних, закріплених та прилеглих до підприємств, установ, організацій установ. Такі ж заходи необхідно провести в старостинських округах міської територіальної громади. Просимо старост організувати прибирання територій сільських населених пунктів.

Мешканців територіальної громади закликаємо впорядкувати прилеглу до їхніх домоволодінь територію, прибрати побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та відходи.   

Закликаємо кожного кому не байдужий лад у нашій громаді, напередодні великодніх свят, долучитись до заходів з благоустрою та прибирання прилеглих територій і зелених зон.

Поважаймо один одного! Давайте разом будемо підтримувати порядок на вулицях і у дворах. Зробимо наш спільний дім красивим та комфортним.

Постараймося разом, щоб кожен куточок нашого населеного пункту засяяв чистотою і ми гідно зустріли Великдень.