У Маневицькій публічній бібліотеці відбулася творча зустріч з українською письменницею Надією Гуменюк

  • 182

Фото без опису

Сьогодні в нашій книгозбірні відбулася зустріч з українською письменницею, заслуженою журналісткою України, членкинею Національної спілки письменників України, володаркою Гран-прі Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова", лауреаткою премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки та інших численних престижних премій Надією Гуменюк.

Захід розпочався із вітального слова ведучої Ніни Король. Присутні мали змогу переглянути відеопрезентацію про творчий і життєвий шлях письменниці.

Зустріч була теплою, щирою і неймовірно емоційною. Письменниця розповіла про свою творчу діяльність, читала свої вірші, ділилася планами на майбутнє та секретами звідки бере сюжети для своїх творів. Також пані Надія презентувала свої нові книги «Та, що ламає вітер», «І дощ не змиє всі сліди», які вийшли у видавництві КСД під час повномасштабної війни.

Завідувачка бібліотеки-філії с. Комарове Тетяна Веремчук, користувачка бібліотеки-філії с. Кукли Тетяна Чебелюк та завідувачка бібліотеки для дітей Ніна Король читали поезії авторки.

Директорка бібліотеки Любов Солов’янчик подякувала письменниці за таку чудову зустріч та поділилася своїми враженнями про книги авторки. А на згадку подарувала Великодні подаруночки, виготовлені власноруч працівниками нашої бібліотеки.

На завершення заходу відбулася автограф-сесія і всі бажаючі змогли зробити фото на пам’ять разом з Надією Павлівною.

Впевнені, що ця зустріч надовго залишить в серцях присутніх тепло і радість від живого спілкування з митцем.

Була організована книжкова виставка «Мій прихисток душі, мій сонячний реактор…»

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису