Відбулася зустріч з українською письменницею, лауреаткою міжнародної літературної премії "Коронація слова", обдарованою талантом нашою землячкою Наталією Чайковською

  • 193

Фото без опису

Маневицька публічна бібліотека вже давно стала традиційним місцем зустрічі для всіх книголюбів та поціновувачів художнього слова. Гостею сьогоднішнього літературного дійства була українська письменниця, лауреатка міжнародної літературної премії "Коронація слова", обдарована талантом наша землячка Наталія Чайковська. У теплій, доброзичливій, затишній атмосфері говорили про книги "Порцелянова лялька", "Очевидець" та інші творчі доробки письменниці. Також, пані Наталія поділилася і про свої творчі плани на майбутнє.

Директорка бібліотеки Любов Солов'янчик подякувала гості за таку щиру, відверту, жваву зустріч та побажала творчої наснаги і успіхів на письменницькій ниві.

Наприкінці заходу всі мали змогу придбати книги з автографом та зробити фото на пам'ять. Сподіваємось, що зустріч із Наталією Чайковською залишила в серцях тепло і радість від спілкування.

У найближчому часі нові книги "Порцелянова лялька" та "Очевидець" з'являться на книжкових полицях бібліотек громади. Тож запрошуємо усіх до читання!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису