Привітали працівників комунальної сфери та  подякували за відповідальний підхід до поставлених завдань, за чесну і тяжку працю

  • 183

Напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке цьогоріч відзначається 19 березня, очільник громади Олександр Гаврилюк та перший заступник селищного голови Сергій Борисюк відвідали трудові колективи Маневицького управління житлово-комунального господарства та комунального підприємства «Маневицький райсількомунгосп».

Олександр Оксентійович привітав працівників комунальної сфери та  подякував за відповідальний підхід до поставлених завдань, за чесну і тяжку працю, побажав найшвидшого миру, міцного здоров’я, добробуту та відзначив Подякою Маневицького селищного голови: контролера водопровідного господарства Надію Нагорну, машиніста насосних установок Володимира Богдана, тракториста Миколу Бороха та прибиральника території Світлану Лемещук. Почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації нагороджено директора КП «Маневицький райсількомунгосп» Миколу Мельника. Линули слова вітань колективам підприємств і від Сергія Борисюка.
Комунальні блага стали настільки звичними, що ми не замислюємось, якою важкою працею забезпечується злагоджена робота, а надто у цей непростий час для країни - протистояння ворожій агресії. Приємно усвідомлювати, що є люди, які знаходяться  на варті стабільного водопостачання і водовідведення, вивезення сміття, швидкого реагування та влаштування благоустрою громади.