Обговорили робочі питання вчителів іноземної мови, згадали про результати проведення олімпіад та відзначили хорошу підготовку дітей і достойне представлення громади в обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови

  • 113

Фото без опису
 09 березня 2023 року в онлайн-режимі успішно пройшло засідання професійної спільноти вчителів іноземної мови «Інноваційні методи роботи на уроках іноземної мови».

   Розпочався семінар із вітальних слів психолога Терещенко Лесі Іванівни, яка на даний час методично опікує цю спільноту.  Обговорили робочі питання вчителів іноземної мови, згадали про результати проведення олімпіад. Було відзначено хорошу підготовку дітей і достойне представлення  громади   обласному етапі. https://man.osv.org.ua/news/1675081540/

Фото без описуКолеги обговорили проведення I етапу XXVIII обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Леся Іванівна привернула увагу колег до результативності участі, особливостей оформлення робіт, подякувала членам журі за роботу. https://man.osv.org.ua/news/1678110492/

   До роботу семінару долучилась Кушко Оксана Леонідівна, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради, яка нагадала педагогам про атестацію, яка наближається, і вимоги, які ставить перед вчителем Постанова КМУ №800. Також Оксана Леонідівна окреслила для колег особливості співпраці Центру і педагогів з Волинським ІППО з питань проходження курсової перепідготовки за освітніми програмами інституту.

   Фото без опису Продовжила семінар голова спільноти вчителів іноземної мови, Малюга Іванна Михайлівна  вчитель англійскої мови Маневицького ліцею №2, яка розповіла про особливості національного мультипредметного тесту НМТ-2023 з англійської мови.          

         У наступних  виступах педагоги  ділилися своїми напрацюваннями та перезентували власні розробки, які подавали до участі у виставці дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

  • «Збірник текстів з читання для учнів 3-4 класів», Медведюк Сільвія  Мануківна, вчитель англійської мови ОЗЗСО «Троянівський ліцей» .    
  • «Quick Minds 3» - дидактичні метеріали до підручника англійської  мови для 3 класу розробила команда вчителів іноземної мови Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка. Презентувала Морозенко Любов Григорівна.
  • Навчальний посібник із застосуванням сучасних інформаційних технологій на уроках англійської мови презентувала Оксенюк Жанна Василівна, вчитель англійської мови  Черевахівської гімназії.

Фото без описуПитання інклюзивної компетентності вчителя іноземної мови в НУШ піднімала Здрок Юлія Миколаївна, вчитель англійської мови Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, також вона показала свій  дидактичний матеріал Easy English – роботу, яка минулого року була відзначена обласною грамотою.

Пилипчук Марія Володимирівна, вчитель англійської мови Маневицького ліцею Фото без опису№1 імені Героя України Андрія Снітка привернула увагу колег до  мнемотехнічних прийомів на уроках англійської мови.

         На завершення семінару Ткачук Тетяна Миколаївна, вчитель англійської мови Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, поділилася досвідом проходження курсів Британської Ради  «Навчання у важкі часи».

Семінар пройшов у невимушеній атмосфері, вчителі обмінювались думками та були творчими і методично активними.

Щиро дякуємо усім педагогам, які долучилися до організації та проведення зустрічі колег.

Фото без опису