Провели семінар-практикум для вчителів-логопедів закладів загальної середньої освіти «Логопедичне асорті»

  • 299

Фото без опису

1 березня 2023 року, відповідно до плану роботи, на базі комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Маневицької селищної ради Волинської області відбувся семінар-практикум для вчителів-логопедів закладів загальної середньої освіти «Логопедичне асорті»

З вітальним словом до учасників семінару-тренінгу звернулася директор Доля Альона Іванівна, яка розповіла важливість роботи вчителя-логопеда.

Вчитель-логопед Оксенюк Наталія Вікторівна презентувала роботу про розвиток мовленнєвої сфери: постановку цілей та очікуваних результатів, рівні досягнутих результатів у дітей з ООП.

Вчитель-дефектолог Фурманчук Марія Миколаївна розповіла про подолання навчальних труднощів: постановку цілей та очікуваних результатів, рівні досягнутих результатів у дітей з ООП.

Вчитель-логопед Чарторийського ліцею - Вейна Катерина Петрівна презентувала індивідуальне логопедичне заняття «Автоматизація звука Ш в складах, словах, чистомовках».

Вчитель музичного мистецтва Маневицького ліцею №1 - Ружицька Оксана Вікторівна розповіла про ритміку та її роль у розвитку дітей з ОП.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису