Оголошення

  • 163

Фото без опису

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

 

Замовник: Відділ культури та туризму Маневицької селищної ради Волинської області

Волинська область, смт Маневичі вул.Незалежності,30

 

Предмет Закупівлі: Дизельне паливо , бензин, код ДК 021:2015:09130000-9 Нафта і дистиляти

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-02-22-014917-a

Процедура - відкриті торги з особливостями

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

    Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель. Для забезпечення існуючої потреби у закупівлі бензину та дизпалива, відділом культури та туризму Маневицької  селищної ради Волинської області, керуючись Законом України «Про публічні закупівлі» та іншими нормативними актами чинного законодавства, оприлюднено в електронній системі закупівель ProZorro відкриті торги з особливостями

 

 

 

Загальні характеристики закупівлі:

 

1. Вид предмета закупівлі -  «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 09130000-9 Нафта і дистиляти

2. Кількість товарів або обсяг виконання – 4122 літри.

3. Очікувана вартість закупівлі- 215516,00 грн (Двісті п'ятнадцять  тисяч п'ятсот шістнадцять  гривень 00 копійок)  з ПДВ

4. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг-

вул. Незалежності,30  смт.Маневичі, Волинська обл., 44601, Україна

5. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг – до 31.12.2023 року

6. Джерело фінансування закупівлі-кошти місцевого бюджету

 

 

 

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі :

Розрахунок очікуваної вартості товарів  здійснювався методом порівняння закупівельних цін попередніх закупівель та аналізом комерційних пропозицій, прайси виробників та постачальників відповідної продукції, торгівельні майданчики, статистичні дані офіційних служб статистики України, публічно доступна інформація з системи електронних закупівель ProZorro має відкритий доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати не тільки власні попередні закупівлі ідентичного або аналогічного товару, а і угоди купівлі-продажу інших, врегульовані ціни державою (постанови, накази, тарифи тощо) з урахуванням індексу інфляції, змін курсів іноземних валют.

 

ТЕХНІЧНі вимоги

  1. Учасник спрощеної закупівлі повинен мати партнерські, власні або арендовані АЗС, розташовані на території Маневицької територіальної громади, що облаштовані для заправки транспортних засобів моторним пальним, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами» від 20.12.1997 р. № 1442 (зі змінами та доповненнями).
  2. Розрахунки за товар у талонах повинні здійснюватися за фактом їх отримання на підставі видаткової накладної.
  3. Товар – дизельне паливо, бензин, ДК:021:2015 -09130000-9 Нафта і дистиляти, які Учасник планує відпускати через мережу АЗС, повинен відповідати встановленим діючим законодавством України вимогам якості.
  4. До цінової пропозиції включаються наступні витрати:
  • податки і збори (обов’язкові платежі), що сплачуються або мають бути сплачені;
  • інші витрати, передбачені для товару цього виду.
  1. До розрахунку цінової пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору про закупівлю. Всі витрати сплачуються учасником за рахунок його власного прибутку.
  2. В тендерній пропозиції ціни вказуються за кожну одиницю виміру товару (1 л), який пропонується для постачання із урахуванням найменувань та кількості, що вимагається Замовником та остаточно виводиться  підсумкова ціна пропозиції.
  3. Товар дизельне паливо , бензин обов’язково повинне супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: копіями сертифікатів якості/відповідності, та/або посвідчення про якість, та/або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару.
  4. Термін дії талонів або карток повинен бути безстроковий, або не менше 1 (одного) року з моменту їх отримання (передачі) (закупівлі товару). У випадку закінчення терміну дії талонів строк їх дії повинен продовжуватись, або вони замінюються на нові. (Учасник повинен надати про вищезазначене гарантійний лист у складі пропозиції). Вартість зберігання пального входить у вартість закупівлі.

Строк (термін) та місце поставки (передачі) товару: з дати підписання договору  до 31 грудня 2023 року, через АЗС на території Маневицької територіальної громади Волинської області.

  1. Обсяг поставки товару:

№ з/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

1

Дизельне паливо  (в талонах)

л

2647

2

Бензин А-95

л

1475

 

Всього:

л

4122