Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни

  • 207

Фото без опису

 

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні – українців, які змінили перебіг історії нашої держави. Революція гідності у 2014 році – це фактично була перша битва за наші цінності, за європейське майбутнє та свободу. І Герої Небесної Сотні прийняли перший бій у цій війні, яка триває донині.

Сьогодні  біля Стенду «Назавжди в наших серцях» у Маневичах відбулися заходи із вшанування Героїв, подвиг яких змобілізував українське суспільство і за допомогою волонтерів допоміг підготувати українську армію одразу в 2014 році для боротьби з московитами, допомагав зробити нас сильними духовно та морально.

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, звернувшись до усіх присутніх з щирими словами смутку зазначив, що пам’ять про Героїв Небесної Сотні має бути живою, адже кожен з них заплатив найвищу ціну – своє життя. Цей подвиг слугує прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько-української війни, які на полі бою дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність. Вони загинули за свободу за честь, за волю та мирне майбутнє, за право бути українцем, за свою Батьківщину.

 Присутні на заході вшанували пам'ять борців за волю України спільною молитвою, покладанням квітів та лампадок до Стенду «Назавжди в наших серцях».

  Ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні та усіх, хто віддав життя за рідну країну, за наше щасливе майбутнє.

 Слава УКРАЇНІ! Героям СЛАВА!
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису