Як отримати Витяг про реєстрацію місця проживання

  • 429

Фото без опису

 

Шановні жителі громади! Звертаємо вашу увагу!

☑️ З 01 грудня 2021 року для власників паспортів зразка 1994 року та ID – карток єдиним документом, що підтверджує місце реєстрації, є Витяг з реєстру територіальної громади (РТГ).

☑️Витяг формується відповідно до відомостей Маневицької територіальної громади засобами відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби України, надається безоплатно та має однакову юридичну силу як у паперовому, отриманому в ЦНАПі, так і в електронному вигляді, отриманому в застосунку «ДІЯ».

☑️На сформований витяг автоматично наноситься унікальний електронний ідентифікатор (QR-код), шляхом зчитування якого проводиться перевірка на дійсність за допомогою електронних пристроїв.

Додаткових печаток та підписів сформований витяг не потребує.

☑️Отже, аби мати можливість отримати витяг, рекомендуємо пройти актуалізацію зареєстрованих осіб за власною адресою в зручний для Вас час згідно з графіком роботи у ЦНАПі або старостинських округах. При собі мати: паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, свідоцтво про народження дитини, будинкова книга (при наявності).

☑️Щоб замовити Витяг у застосунку ДІЯ необхідно:

➖ у розділі «Послуги» виберіть «Довідки та витяги»;

➖оберіть послугу «Витяг про місце проживання»;

➖натисніть «Замовити витяг»;

➖ваша заява буде опрацьована протягом декількох хвилин;

➖якщо відомості про вас знайдені в реєстрі, можете завантажити pdf-документ протягом 24 годин.

Так само в застосунку ви можете замовити витяг про місце проживання ваших дітей.

Якщо у Вас самостійно не виходить сформувати витяг, Центр надання адміністративних послуг завжди готовий допомогти у цьому.