16 лютого - День єдності українського народу

  • 209

Фото без опису

 

Сьогодні Маневицька громада разом з усією Україною вдруге відзначила День єднання – свято, яке спрямоване на посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості. Представники місцевої влади, працівники підприємств, установ та організацій, громадськість селища зібралися на площі біля селищної ради, аби продемонструвати всьому світу єдність та незламність нації. Відзначення Дня єднання розпочалося підняттям Державного Прапора під звуки Державного Гімну України. Право підняти прапор було надано юним учасникам рою «Воля» всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри Сокіл (Джура) Маневицького ліцею №1 Героя України Андрія Снітка Дарині Чеб та Максиму Пилипчуку.

Присутні на заході згадали Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, згадали невинних дітей, мирних українців та всіх наших співвітчизників, хто віддав своє життя за Україну, вшанували хвилиною мовчання їх світлу пам'ять.

«Сьогодні ми відзначаємо важливий для усіх нас день – День єднання. Ми усі різні, але об'єднує нас єдине бажання: жити в мирі, щасливо, однією родиною, з дітьми, з батьками. І зараз ми, як ніколи, об’єднані у своїх вчинках, думках і мріях. Бо ми всі разом прагнемо Перемоги і Миру!» – зазначив під час виступу Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Ми вже багато років поспіль доводимо всьому світу і собі в першу чергу, що ми – єдині, сильні і непереможні. Адже з нами правда! З нами Бог! З нами мільйони закоханих у свою державу українців!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису