Відбувся окружний етап обласного конкурсу читців «Мій любий краю» присвяченого 152-й річниці від дня народження Лесі Українки

  • 310

Фото без опису

 

Сьогодні у день Стрітення Господнього в Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбувся окружний етап обласного конкурсу читців «Мій любий краю», присвяченого 152-й річниці від дня народження Лесі Українки. Основна мета якого є розвиток художного читання, вдосконалення виконавської майстерності, вшанування пам’яті та популяризації творчості Лесі Українки.

Оцінювали учасників конкурсу журі у складі: Любові Солов’янчик – директора Маневицької публічної бібліотеки, Оксани Кушко – директора Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Маневицької селищної ради, Любові Боричевської – керівника зразкової літературної студії «Первоцвіт» Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва, Віри Цвітенко – вчителя української мови та літератури Маневицького ліцею № 1 імені Героя України Андрія Снітка, Ніни Повар – провідного методиста Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради.

У конкурсі взяли участь 32 конкурсанти від клубних та бібліотечних закладів культури Маневицької територіальної громади. Звучала поезія, уривки з поем, а також твори патріотичної воєнної тематики. Кожен читець намагався подати високе поетичне слово. І для журі доволі не просто було визначити найкращих. Але конкурс є конкурс – за підсумками якого переможцями у віковій категорії до 12 років стали:

1 місце – Германюк Ілона читець будинку культури с. Троянівка;

2 місце – Деркач Олександр читець бібліотеки-філії с. Довжиця та Дяк Софія читець бібліотеки для дітей Маневицької публічної бібліотеки;

3 місце – Чернюк Діана читець бібліотеки-філії с. Кукли.

У віковій категорії до 18 років:

1 місце – Сидорук Софія читець зразкової літературної студії «Первоцвіт» Маневицького Центру творчості дітей та юнацтва;

2 місце – Герасимчук Альбіна читець клуб с. Костюхнівка та Вейна Анастасія читець бібліотека-філія с. Чарторийськ;

3 місце – Ліщук Іванна читець клубу с. Нова Руда та Медведюк Зоряна читець бібліотеки-філії с. Троянівка;

У віковій категорії від 18 років переможцями стали:

1 місце – Секида Марія читець клубу с. Колодії;

2 місце – Надія Роденко читець Маневицької публічної бібліотеки та член клубу «Золотий вік»;

3 місце – Валентина Поліщук читець Маневицької публічної бібліотеки та член клубу "Золотий вік".

Гран-прі конкурсу отримала Чебелюк Тетяна читець бібліотеки-філії с. Кукли.

Переможці конкурсу були нагороджені Грамотами відділу культури та тризму Маневицької селищної ради та подарунками, всі учасники отримали подяки за участь в окружному етапі обласного конкурсу читців.

Конкурс став чудовою нагодою проявити свої таланти. Бажаємо всім учасникам творчих успіхів та злетів. Щиро вітаємо переможців конкурсу!

Фото без опису

Фото без опису