Відбулася щорічна підсумкова нарада бібліотечних працівників Маневицької громади

  • 153

Фото без опису

9 лютого відбулася щорічна підсумкова нарада бібліотечних працівників Маневицької громади.

У нараді взяв участь начальник відділу культури та туризму Маневицької селищної ради Олександр Піддубний, який подякував працівникам за плідну працю у 2022 році. Означив пріоритетні напрямки на 2023 рік, зауваживши, що бібліотечні заклади зараз знаходяться на шляху системної трансформації від місця зберігання книжок до культурного центру розвитку громади. Тому нагальною є потреба намітити реальні кроки змін щодо кожної окремої філії, враховуючи їх потенціал та пріоритети діяльності.

Роботу бібліотечних установ громади за минулий рік проаналізувала директор Маневицької публічної бібліотеки Любов Солов'янчик. Зробила акцент на основних напрямках роботи бібліотек в умовах воєнного стану у 2023 році. Також, звернула увагу на участь бібліотек в місцевих, обласних та Всеукраїнських оглядах-конкурсах, проєктах, акціях.

Підсумки по здачі звітів та аналіз основних показників роботи бібліотек громади провела провідний методист Лариса Горайчук.

Про поповнення бібліотечних фондів та роботу по їх очищенню розповіла провідний бібліотекар сектору комплектування та обробки літератури Тамара Трофімчук.

По завершенню наради привітали колег-ювілярок: завідувачку бібліотеки-філії с. Цміни Ларису Цівчик з 50-річчям та завідувачку бібліотеки-філії с. Чарторийськ Валентину Брик з прекрасним ювілеєм 55 років. Линули побажання міцного здоров'я, Божого благословення у мирній Україні.

Тож, продовжуємо працювати на культурній ниві.

Разом до Перемоги!

Фото без опису