У січні 2023 року проходив перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

  • 98

Фото без опису

У січні 2023 року проходив перший тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у онлайн-режимі на базі Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

Маневицьку громаду на цьому фаховому конкурсі представляли Гладь Вадим Вікторович, вчитель Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка, у номінації «Фізична культура» та Клець Мирослава Миколаївна, вчитель Будківського ліцею, у номінації «Початкова освіта». Наші учасники з честю пройшли відбірковий етап у наступних конкурсних випробуваннях: «Тестування», «Майстер-клас» та «Практична робота».

Такі сміливі й відкриті інноваціям та викликам педагоги – це люди, на яких тримається освітня реформа України. Без них позитивні зміни неможливі, саме тому один із головних принципів Нової української школи – умотивований вчитель.

Успіх – це не завжди перемога. Ґрунтовна підготовка, блискуча участь, новий досвід точно позитивно вплинуть на професійну майстерність педагогів та дозволять по-новому подивитися на власну педагогічну діяльність.

Віримо у те, що участь у конкурсі сприятиме нашим колегам їхньому професійному зростанню, реалізації творчого потенціалу, підвищенню майстерності та власної самооцінки. Щиро бажаємо не зупинятись на досягнутому, йти вперед, розвиватись та досягати нових професійних висот.

Фото без опису

Фото без опису