Відбулось засідання житлово-побутової комісії

  • 327

Фото без опису

13 січня 2023 року відбулось засідання житлово-побутової комісії, де були розглянуті звернення громадян про взяття на квартирний облік та про відповідні зміни щодо користування правом позачергового та першочергового одержання жилих приміщень.

Разом з тим відповідно до чинного законодавства, виконавчі комітети місцевих рад щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня проводять перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку та  перевіряють їх облікові дані.

 На офіційному сайті Маневицької селищної ради та в Маневицькій районній громадсько-політичній газеті «Нова доба» було розміщено оголошення щодо проведення щорічної перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Маневицької селищної ради та в телефонному режимі  роз’яснено порядок проведення щорічної перереєстрації та обов’язкового оновлення своїх облікових даних.

Отримані від громадян в процесі перереєстрації документи та облікові дані опрацьовані та будуть сприяти налагоджуванню чіткого і прозорого обліку таких громадян.

З метою впорядкування квартирного обліку враховуючи  ряд внесених змін, рекомендовано виконавчому комітету Маневицької селищної ради затвердити списки громадян, які перебувають на квартирному обліку  у виконавчому комітеті Маневицької селищної ради.

Всі питання відповідно до порядку денного комісії розглянуто та підготовлено проєкти відповідних рішень, які будуть розглянуті на засіданні виконавчого комітету Маневицької селищної ради.

Разом з тим повідомляємо, що за додатковими роз’ясненням щодо взяття на квартирний облік просимо звертатися у відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради, що знаходиться в приміщенні Маневицької селищної ради за адресою: 44601, вул. Незалежності, 30, смт Маневичі, Камінь-Каширський район, Волинська область (кабінети 101,103).