На базі ЗЗСО "Цмінівський ліцей" 11.01.2023 року відбувся семінар на тему "Фізичний розвиток як одна з вагомих складових у навчальних досягненнях учнів з ООП"

  • 141

Фото без опису

В основі звичаю колядування лежить прадавня віра в силу побажання й магію словом творити те, що воно описує. Колядка "Нова радість стала" набула в 2023 році трохи іншого змісту. А українська хустка - невід'ємний атрибут сучасної сильної українки. Саме так педагоги Цмінівського ліцею зустріли гостей, розчуливши кожного вмілим творчим поєднанням елементів освіти, культури та спорту.

На базі ЗЗСО "Цмінівський ліцей" 11.01.2023 року відбувся семінар на тему "Фізичний розвиток як одна з вагомих складових у навчальних досягненнях учнів з ООП".

Директорка Лавренюк Людмила Віталіївна презентувала навчальний заклад. Доля Альна Іванівна розповіла про лікувальну фізкультуру як важливу складову інклюзивного середовища. Чернюк Ігор Максимович (корекційний педагог Цмінівського ліцею) розкрив тему "Особливості проведення корекційно-розвиткових занять з лікувальної фізкультури у закладі освіти". Семенюк Оксана Володимирівна (вчителька початкових класів Маневицького ліцею № 1) розповіла про тонкощі уроку фізичного виховання в інклюзивному класі. Поділилася досвідом зміцнення системи організму на заняттях з лікувальної фізкультури Шкабура Соломія Володимирівна (корекційний педагог Чарторійського ліцею). Сергійчук Владислав Володимирович ознайомив з темою "Спортивні досягнення як метод реалізації особистості". Савонік Наталія Василівна нагадала про корекційно-розвиткові програми МОН з ЛФК.

Приємно були вражені, що гостей-педагогів привітав з Різдвом староста Цмінівського округу Мурашко Олександр Володимирович.

День був насичений та пізнавальний. Дякуємо всім учасникам та ЗСУ за можливість проведення очного семінару!

Фото без опису

Фото без опису