Маневицька селищна рада має намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна

  • 313

Фото без опису

З метою збереження  та ефективного використання майна комунальної власності Маневицької селищної ради відділом капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради проведено у 2022 році – п’ять та у січні 2023 року – два електронних аукціонів щодо передачі в оренду нерухомого комунального майна та укладено сім договорів на його оренду на суму 8,8 тис. грн. в місяць (більше 100,0 тис. грн. в рік), що сприятиме  збільшенню дохідної частини місцевого бюджету.

Разом з тим повідомляємо, що  селищною радою оголошено намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна, що не використовуються.

За роз’ясненням щодо умов та порядку оренди просимо звертатися у відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради, що знаходиться в приміщенні Маневицької селищної ради за адресою: 44601, вул. Незалежності, 30, смт Маневичі, Камінь-Каширський район, Волинська область (кабінети 101,103). Водночас подати заяву чи отримати повну інформацією про об’єкти нерухомого майна, що пропонуються в оренду, можна на електронній торговій системі.