Юні джури куреня Остафія Ружинського передали Вифлиємський вогонь миру

  • 156

Фото без опису

Працівники відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради стали частиною світлого таїнства передачі вифлиємського вогню миру - символа злагоди, добра, любові.

Ця традиція народилася 34 роки тому у Відні та поширилась між скаутами світу, а останні роки її продовжують джуристи України, які передають символічне світло усім, хто його потребує і вірить. Ідеєю передачі світла миру є згуртування та популяризації серед молоді волонтерства. До акції зазвичай долучаються діти, молодь та їх родини, що є волонтерами впродовж року. Світло Миру прямує світом саме до тих, хто знає цінність миру... Цьогоріч усі ми відчули й пізнали її, на жаль, аж занадто гостро. Мир - це єдине, що потрібно щасливому суспільству!

Вифлиємський вогонь миру нам передали джури куреня Остафія Ружинського Маневицький ліцей N2 Маневицької селищної ради Волинської області .

Сьогодні здійснилося таїнство - ми отримали Вифлиємський вогонь миру. Щиро дякуємо нашим джуристам за їх наснагу й турботу про те, щоб ми також відчули тепло від світла миру та стали частинкою такого символічного дійства!