Запрошуємо дітей та молодь з числа внутрішньо переміщених громадян, дітей з інвалідністю, що проживають в Маневицькій громаді на цікаву активність

  • 115

На занятті, що відбудеться 04 січня 2023 року (середа) о 11 год. 00 хв. в спортзалі Маневицької ДЮСШ за адресою: смт Маневичі, вул. Чорновола, 5, почергово діти займатимуться з психологом, потім гратимуть у рухливі ігри з футбольним м’ячем, а на завершення медичні волонтери розкажуть і продемонструють, що робити у випадку травм та нагородять учасників подарунками.

Відновлення через спорт — це новий напрямок спільного проєкту Міністерства освіти й науки України та ЮНІСЕФ ПОРУЧ, який надає психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни.

Спортивний складник проєкту реалізовують благодійний фонд «Розвиток футболу України» в партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА. В Маневичах захід в рамках програми відбудеться за ініціативи ГО «Довіра» та Маневицької селищної ради.

Заняття в рамках проєкту допоможуть дітям психологічно відновитися після пережитого травматичного досвіду та подолати страхи. За додатковою інформацією можна звертатись до Наталії Шишолік за телефоном: 0978663522.