Про обслуговування населення акціонерним товариством «Укрпошта» в умовах застосування довготривалих відключень електроенергії

  • 150

Фото без опису

У зв`язку з руйнуванням енергетичної інфраструктури країни внаслідок ракетних ударів ворога спостерігається тривала відсутність електропостачання, що негативно впливає на якість обслуговування громадян, які є клієнтами банківських установ, а саме - відсутність можливості отримання готівкових коштів. Останнє масове відключення мало декілька негативних наслідків для пенсіонерів населених пунктів Івано-Франківської області, як і цілої країни:

- відсутність працюючих відділень банків та банкоматів, що не дозволяло або дуже ускладнювало зняття готівки;

- відсутність електроенергії, що призвело до зупинки можливості оплати картками за товари чи послуги (як правило, розрахунки проводилися лише готівкою), яку практично неможливо було зняти.

АТ "Укрпошта" представлена мережею відділень по всій країні та надає послуги у всіх населених пунктах. В умовах блекауту Укрпошта впровадила механізм безперебійного обслуговування клієнтів та має можливість у визначений строк виплачувати готівкою пенсії, грошові допомоги, надавати інші послуги у стаціонарних і пересувних відділеннях. 

З огляду на вищенаведене, з метою зменшення ризиків для пенсіонерів залишитися без готівкових коштів та неспроможності розрахуватися карткою, АТ "Укрпошта" пропонує пенсіонерам, які отримують виплати на банківську картку, перевести пенсійні виплати з доставкою через Укрпошту. Для цього пенсіонеру необхідно звернутися з паспортом в найближче відділення Укрпошти та заповнити заяву на зміну місця отримання таких виплат.

Після нашої Перемоги пенсіонери зможуть за власним бажанням повернутися на обслуговування до банківської установи. 

Шаблон заяви про виплату пенсії, грошової допомоги за місцем проживання через уповноважену організацію можна завантажити нижче.

Фото без опису