Маневицьким рятувальникам передано дороговартісне обладнання

  • 127

Фото без опису

Сьогодні в селі Костюхнівка для рятувальників  13 ДПРЧ 4 ДПРЗ було передано дороговартісне обладнання на суму понад 26 тисяч євро. Завдяки тісній співпраці Волинських рятувальників з польськими друзями  в рамкам реалізації проєкту «Покращення пожежної безпеки мешканців селища Маневичі в умовах підвищення пожежної небезпеки під час війни», що співфінансується програмою польського співробітництва  з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
В  заході взяли участь  Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Волинській області Василь Оліферчук, Генеральний Консул Республіки Польща в м. Луцьку Славомір Місяк, віце – консул Матеуш Маршалек, директор Центру діалогу села Костюхнівка Ярослав Гурецький, директор місцевої школи Васидь Давидюк, староста села Оксана Зінчук та представники  місцевих пожежних комад.
У рамках проєкту маневицьких рятувальників забезпечили новими бензорізами, бензопилами, мотоблоками, ноутбуками, переносними радіостанціями, бензиновим трьохфазним генератором, ліхтарями з акумуляторними батареями, тепловідбивними костюмами, підшоломниками та пожежними ременями.
Селищний голова Олександр Гаврилюк подякував учасникам проєкту за чудову співпрацю та надання дороговартісного обладнання для пожежників громади  і  висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису