Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секцій МАН, членів Наукового товариства учнів «Кругозір» у 2022-2023 навчальному році

  • 140

14 грудня 2022 року відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів секцій МАН, членів Наукового товариства учнів «Кругозір» у 2022-2023 навчальному році.

Цьогоріч конкурс проводився в очному форматі на базі Маневицького ліцею №2 із дотриманням законодавства України в частинні запобігання поширенню на території держави коронавірусу COVID-19, а також усіх норм безпеки у період дії правового режиму воєнного стану в Україні.

Урочисто вітальним словом подію відкрила головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, член журі конкурсу Олена Демчук, яка нагадала учасника про успіхи й здобутки слухачів секцій у минулі навчальні роки, побажала вдалої роботи на конкурсі-захисті сьогодні, налаштувала присутніх на доброзичливу атмосферу.

Варто зазначити, що у Маневицькій громаді на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників діє Наукове товариство учнів "Кругозір". Його складають 12 секції Малої академії наук, що працюють у закладах загальної середньої освіти Маневиччини. У конкурсі взяли участь 11 учнів-членів товариства. Було представлено 11 дослідницьких проєктів у 11 наукових секціях. 2 слухачі пропедевтативних секцій творчо та дуже цікаво захищали постери та взяли активну участь у науковій конференрції, а 9 слухачів основних секцій на достойному рівні представили й захистили дослідницькі роботи на різноманітні захоплюючі теми.

Конкурс-захист відповідно до Програми проходив у три тури: заочне оцінювання дослідницьких робіт, постерний захист, наукова конференція.

Журі відзначило актуальність та перспективність тематики конкурсних робіт, достойний рівень учнівських наукових проєктів, постерних захистів та презентації наукових доробків.

Відповідно до справедливого рішення компетентного журі І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів НТУ «Кругозір» у 2022-2023 навчальному році було визначено переможців.

З результатами конкурсу можна ознайомитись на сайті https://man.osv.org.ua/news/1671093435/

Щиро вітаємо усіх переможців, бажаємо здоров'я та натхнення до нових досліджень і відкриттів. Також висловлюємо вдячність керівникам секцій за кропітку працю. Окремим конкурсантам зичимо успіхів на ІІ обласному етапі!