Відбулася двадцять дев’ята позачергова сесія Маневицької селищної ради

  • 284

Фото без опису

Сьогодні відбулася двадцять дев’ята позачергова сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. Перед пленарним засіданням ради присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів Володимира Яценюка, Олександра Бусла та усіх українських захисників, які поклали своє життя за Україну.

У ході сесії депутати затвердили план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів у 2023 році, Перелік об’єктів комунальної власності Маневицької селищної ради по відділу культури та туризму Маневицької селищної ради, Порядок виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна. Розглянули питання щодо внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на 2022 рік.

Прийняли звернення до Волинської обласної військової адміністрації  щодо включення Поліклінічного відділення КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня» до переліку об’єктів критичної інфраструктури, які не підлягають відключенню від електропостачання.

Під час засідання депутати внесли зміни до  Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки на 2022 рік і Програми «Безпечне місто» на території Маневицької селищної ради на 2022 рік.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису