У закладах освіти громади стартував цикл навчальних занять з питань дій у надзвичайних ситуаціях та надання першої домедичної допомоги

  • 315

Фото без опису

На початку грудня 2022 року стартував цикл навчальних занять з питань дій у надзвичайних ситуаціях та надання першої домедичної допомоги. Такі навчання пройдуть усі педагогічні колективи закладів освіти Маневицької селищної ради. У грудні цього року заплановано 10 зустрічей педагогів громади із компетентними спікерами. До виступів і майстер-класів залучені медики Маневицької багатопрофільної лікарні та працівники інспекторського складу відділу організації профілактичної роботи Камінь-Каширського районного головного управління ДСНС України у Волинській області.

Дані навчання зініційовані начальником відділу освіти, молоді та спорту Валерієм Марчуком з метою належного супроводу педагогічних працівників закладів освіти Маневицької селищної ради під час провадження освітньої діяльності й забезпечення усіх умов безпеки у період дії правового режиму воєнного стану в Україні. Кожен педагогічний працівник, який під час освітнього процесу, відповідає за збереження життя і здоров’я учнів, повинен знати, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях, та яким чином надавати перше домедичну допомогу дитині або колезі. Організатором даної роботи виступає Центр професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради. Модератор – Оксана Кушко, директор ЦПРПП.