Проведено відеолекторій для осіб, які перебувають на обліку в Камінь-Каширському районному секторі № 3 філії Центру пробації у Волинській області, приурочений Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства»

  • 329

Фото без опису

5 грудня 2022 року, в рамках проведення «Дня соціального працівника» фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради та працівниками сектору Маневицьке бюро правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД було проведено відеолекторій для осіб, які перебувають на обліку в Камінь-Каширському районному секторі № 3 філії Центру пробації у Волинській області, приурочений Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Тема попередження сімейного насильства вже багато років знаходиться у центрі міжнародного обговорення. Крім того, війна  принесла дуже багато насильства для українців, і в цих умовах звісно, люди не мають толерувати у жодному випадку насильство вдома і замовчувати його. Війна — не привід, щоб не говорити про домашнє насильство.

Основними завданнями даної акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до актуальних для українського супільства проблем щодо подолання насильства в сім`ї та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем та формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства. Учасникам заходу був запропонований до перегляду фільм « 16 днів проти насильства». Після обговорення всі учасники зустрічі висловили думку про важливість позитивного прикладу батьків в вихованні дітей.