В Маневицькій громаді вже працюють «Пункти Незламності»

  • 172

Фото без опису

 

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського на території нашої держави організовують Пункти Незламності - це місця, куди кожен зможе прийти в разі тривалого відключення електроенергії. В таких пунктах, не зважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей.  

Шановні жителі громади інформуємо вас, що на території Маневицької селищної ради цілодобово та без вихідних функціонують три Пункти Незламності:

 

  • в приміщенні КНП Маневицька багатопрофільна лікарня (центральний вхід у приміщення лікарні) - смт Маневичі, вул. Незалежності, 1;
  • в приміщенні Маневицького ліцею №2 (центральний вхід у школу) - смт Маневичі,  вул. 100-річчя Маневич, 59;
  • в приміщенні Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради   (у холі приміщення) - смт Маневичі, вул. Чорновола, 5.

 

Очільник громади Олександр Гаврилюк особисто перевірив роботу зазначених пунктів, щодо забезпеченості їх теплом, електроенергією, водопостачанням, зарядними пристроями, можливістю для відвідувачів зігрітися та випити гарячого чаю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису