Відбулася двадцять восьма позачергова сесія Маневицької селищної ради

  • 399

Фото без опису

Сьогодні відбулася двадцять восьма позачергова сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. Перед пленарним засіданням ради присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів Юрія Чулянчика, Андрія Василюка та усіх українських захисників, які поклали своє життя за Україну.

У ході сесії депутати розглянули питання про внесення змін до бюджету селищної ради на 2022 рік. Прийняли звернення до Волинської обласної військової адміністрації та Камінь-Каширської районної військової адміністрації щодо включення ДП «Волиньторф» до секторального переліку об’єктів критичної інфраструктури за типом основної послуги, так як, Державне підприємство «Волиньторф» здійснює виробництво та постачання теплової енергії до Маневицької багатопрофільної лікарні та житлових будинків по вул. Незалежності у Маневичах.

Під час засідання депутати внесли зміни до Програми матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки на 2022 рік і Програми розвитку та підтримки комунального підприємства «Маневицький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021-2023 роки. Затвердили Перелік об’єктів комунальної власності Маневицької селищної ради по комунальному некомерційному підприємству «Маневицька багатопрофільна лікарня» Маневицької селищної ради.

Окрім того, народні обранці розглянули ряд питань, що стосувалися регулювання містобудівної діяльності та сфери земельних відносин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису