У Маневицькій громаді відзначили День Гідності та Свободи

  • 150

Фото без опису

Україна відзначає 9-у річницю Революції Гідності засновану на честь початку двох революції – Помаранчевої в 2004 і Євромайдану в 2013 роках.

Це день, який знаменує єдність українців та їх готовність відстоювати територіальну цілісність і незалежність своєї країни, пам’ятати усіх хто боровся за вільну країну у різні її часи, вірити та визначати майбутнє своєї держави. Сьогодні ми з гордістю говоримо, що українці – це великий народ! Нескорена нація, яка демонструє згуртованість і єдність у війні з російським загарбником.

У ці тяжкі часи українці відзначають День Гідності та Свободи під гаслом «Вистояли на Майдані – переможемо у війні». Наші славні українські воїни захищають рідну землю від ворога, кладучи на вівтар свободи своє життя, щоб ми з вами жили у вільній, європейській та заможній державі. Ми повинні пам’ятати їх жертовний подвиг патріотизму і мужності.

Сьогодні у селищі Маневичі до пам’ятного знаку «Назавжди в наших серцях» керівництво і працівники селищної ради, очільники комунальних підприємств поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв Майдану, російсько-української війни, які загинули за незалежність та

суверенітет рідної країни.

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк звернувся до усіх присутніх зі словами скорботи за усіма Героями і проханням пам’ятати подвиг наших хоробрих синів і дочок.

Свій власний вірш «Ми – незламний народ» зачитала переможниця конкурсу авторської поезії «Українська – мова героїв» працівниця Маневицької селищної ради Ольга Ковальська.

Віримо у велику Перемогу! Нехай над українською землею запанує мирне небо та не згасає віра в щасливе майбутнє неньки України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису