Відбулась онлайн зустріч з рятівниками США та обговорено питання щодо надання гуманітарної допомоги

  • 156

Фото без опису

01 листопада 2022 року під керівництвом заступника Маневицького селищного голови Володимира Фурманчука за участю української діаспори США Івана та Федора Мельників, вихідців із Маневиччини та начальника 13 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області Руслана Романюка, відбулась онлайн зустріч з рятівниками Сполучених Штатів Америки, зокрема штату Нью-Йорк.

В ході розмови Володимир Васильович ознайомив американських друзів зі станом, проблемами та принципами організації роботи пожежних формувань, що знаходяться на території громади, ситуації, яка склалася в регіоні, а саме організації та якості енергозабезпечення та недопущення розвитку аварійних випадків, що виникають у зв’язку з російською агресією.

Обговорено питання щодо надання в якості гуманітарної допомоги пожежного обладнання та засобів для місцевої пожежної охорони громади та рятувальникам 13 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області.

Щиро дякуємо Івану і Федору Мельникам та небайдужим жителям США за величезну підтримку та допомогу в складний для України час. Висловлюємо нашим друзям свою повагу та надіємося на подальшу плідну співпрацю.
Разом до Перемоги!

 

Фото без опису