До уваги членів сімей мобілізованих військовослужбовців!

  • 447

 

 

За неодноразовим зверненням до Маневицької селищної ради членів сімей мобілізованих військовослужбовців щодо надання палива домогосподарств інформуємо про наступне.

Згідно чинного законодавства право на пільги мають громадяни, які набули статусу учасника бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, члена сім’ї загиблого (померлого ветерана війни), члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту».
Для отримання пільг за сплату комунальних послуг, придбання твердого палива та скрапленого газу необхідно звернутися за зареєстрованим місцем проживання або фактичним місцем проживання у відділ соціального захисту населення або старостати територіальної громади і надати такі документи:

  1. заяву встановленого зразка;
  2. посвідчення, яке дає право на пільги;
  3. паспорт (оригінал та копія) заявника та членів сім’ї, які мають право на пільги (дружина, чоловік, неповнолітні діти та інші);
  4. оригінал та копію свідоцтва (паспорта) неповнолітніх дітей;
  5. оригінал і копія ідентифікаційного номера заявника та членів сім’ї, які мають право на пільги;
  6. інформацію про характеристику житла та послуг, щодо яких він має право на пільги.

Крім того, ці категорії громадян для отримання готівкою пільг на тверде паливо та скраплений газ звертаються з відповідною заявою, до якої додають довідку про наявність у житловому приміщенні пічного опалення.