СОЦІАЛЬНА РОБОТА В ГРОМАДІ

  • 138

Фото без опису

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах є одним з пріоритетних напрямів діяльності відділення соціальної роботи ТЦСО Маневицької селищної ради.

В зазначеному напрямку роботи одним з найголовніших чинників є раннє виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги, з метою профілактики сімейного неблагополуччя, своєчасного виявлення проблем та надання відповідної якісної допомоги.

З цією метою, 31 жовтня 2022 року, працівники відділення соціальної роботи ТЦСО Маневицької селищної ради та відділу «Служба у справах дітей» Маневицької селищної ради здійснили обстеження сімей селища Маневичі, що опинились в групі ризику потрапляння в складні життєві обставини.

Зокрема, проведено перевірку цільового використання державної допомоги при народженні дитини та проведено бесіди з батьками щодо профілактики вживання спиртних напоїв та недопущення випадків ухиляння батьків від виконання батьківських обов’язків, підтримання належних санітарно-гігієнічних умов проживання, виховання дітей без насильства.