Відповідь Міністерства енергетики України щодо виключення ДП"Волиньторф" з переліку об'єктів малої приватизації

  • 137

Фото без опису


На початку серпня 2022 року депутатами Маневицької селищної ради було направлено звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України, які представляють інтереси волинян, Волинської обласної ради та до усіх територіальних громад Волинської області з проханням підтримати рішення щодо виключення державного підприємства «Волиньторф» з переліку об’єктів малої приватизації та передачі його в управління Міністерство енергетики України.

Головна проблема, яка наразі гостро постала перед підприємством - це активна підготовка заводу до продажу на аукціоні. ДП «Волиньторф» забезпечує торф’яними брикетами заклади бюджетної і комунальної сфери не тільки Маневицької громади, але й Волині та є одним із найбільших платників податків до бюджету Маневицької селищної ради.

Нещодавно на адресу Маневицької територіальної громади надійшла відповідь від Міністерства енергетики України про розгляд вищезазначеного питання.  Для ознайомлення надаємо фотокопію документа.


Фото без опису

Фото без опису