Відбулася двадцять сьома сесія Маневицької селищної ради

  • 462

Фото без опису

 

Сьогодні відбулася двадцять сьома сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. Перед пленарним засіданням ради присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів Миколу Кльока, Віктора Кушніра, Олега Миткалика, Руслана Будя, Володимира Чуйка, Сергія Колядинського, Олександра Манзюка, Едуарда Драчева, Андрія Редька та усіх українських захисників, які поклали своє життя за Україну.

У ході сесії депутати заслухали звіт по виконанню бюджету територіальної громади за 9 місяців 2022 року, розглянули питання про внесення змін до бюджету селищної ради на 2022 рік та надали згоду на прийняття в комунальну власність громади пожежних автомобілів.

Під час засідання народні обранці затвердили Програму забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації повноважень, щодо взаємодії у сфері надання адміністративних послуг із соціальної підтримки населення з Маневицькою селищною радою на 2022 рік та  Програму «Дистанційне обслуговування місцевих бюджетів» на 2022-2023 роки. Внесли зміни до Переліку об’єктів нерухомого майна та ряду Програм, а саме:

- «Питна вода» Маневицької селищної ради на 2021-2023 роки;

- матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки на 2022 рік;

- розвитку та підтримки комунального підприємства «Маневицький районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021-2023 роки;

- економічного розвитку комунального некомерційного підприємства «Маневицька багатопрофільна лікарня» Маневицької селищної ради на 2022-2023 роки.

Крім того, на сесійному засіданні було розглянуто питання, що стосувалися регулювання містобудівної діяльності і сфери земельних відносин.

 

 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису