Невеличка музична програма від аматорів сцени допомогла підняти бійцям настрій та військовий бойовий дух

  • 438

Працівники Центру  культури і дозвілля Маневицької селищної ради привітали військовослужбовців Збройних Сил України з нагоди сьогоднішнього свята, подарувавши їм віночок українських патріотичних пісень. Щоденно рашисти безжально намагаються захопити наші землі. Всі ми повинні розуміти, що війна впливає на кожного з нас. Вміти відволіктися часом буває складно, особливо нашим захисникам, які щоденно виконують службово-бойові завдання далеко від рідного дому в непростих умовах. Невеличка музична програма від аматорів сцени допомогла підняти бійцям настрій та військовий бойовий дух.

Зі словами вдячності та поваги звернувся до українських захисників секретар ради Володимир Черчик, який відзначив Подякою Маневицького селищного голови за високий професіоналізм, патріотизм, сумлінне виконання військового обов’язку із захисту суверенітету та територіальної цілісності держави і українського народу від російського агресора, окремих військових.

Також Володимир Васильович вручив відзнаки Маневицької селищної ради та привітав з нагоди Дня захисників і захисниць України, військовослужбовців Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.