Жителі Маневицької громади попрощалися з загиблим Воїном Олександром Мандзюком

  • 511

 

41-річний захисник помер під час проходження військової служби, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Огурцівка Куп’янського району Харківської області.

 

Страшне горе для сім’ї, громади, держави... Олександр Олександрович служив за контрактом у Збройних Силах України з березня 2020 року. Був надійною опорою для коханої дружини, двох своїх синів. На жаль, життя обірвалось…

Смерть вірного присязі і відданого Україні патріота є непоправною втратою для Маневицької селищної ради.

 

Особливо щемливо зустріли бійця на рідній Маневиччині вчора, а сьогодні провели до місця вічного спочинку рідні, друзі, військовослужбовці, жителі селища, представники влади.

 

Прощання із військовослужбовцем відбулося спочатку біля рідного дому, а потім у Свято-Воскресенському храмі, де священики звершили заупокійне богослужіння за українським захисником.

 

Поховали Олександра Мандзюка на місцевому кладовищі з усіма почестями під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру.

 

Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани. Світлий спомин про захисника України назавжди залишиться в наших серцях. Нехай Всевишній допоможе рідним та близьким пережити важкий біль втрати.

 

 

Вічна пам’ять і шана Воїну!