ОГОЛОШЕННЯ

  • 278

Фото без опису

Відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, зі змінами, у виконавчому комітеті Маневицької селищної ради в період з 1 жовтня по 31 грудня 2022 року проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку.

Виконавчий комітет Маневицької селищної ради звертається до мешканців Маневицької територіальної громади, які перебувають в черзі квартирного обліку на поліпшення житлових умов, щодо обов’язкового оновлення своїх облікових справ.

Для перевірки облікових даних документи просимо надавати за адресою: вул. Незалежності, 30,   смт Маневичі, Волинська область у Відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради (кабінет 101).

Громадяни, які не пройшли перереєстрацію, не надали документи для оновлення своїх облікових даних, не вважаються такими, що потребують покращення житлових умов та будуть  зняті  з квартирного обліку.