Відбулася двадцять шоста сесія Маневицької селищної ради

  • 499

Фото без опису

Сьогодні відбулася двадцять шоста сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. Перед пленарним засіданням ради присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів Дениса Корнюшина, Сергія Лінника та усіх українських захисників, які поклали своє життя за Україну.

У ході сесії депутати заслухали інформацію заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. Фурманчука про режим функціонування закладів освіти та культури Маневицької селищної ради у період воєнного стану 2022/2023 навчального року.

Під час засідання депутати проголосували за дострокове припинення повноважень та звільнення з посади, відповідно до поданої заяви, старости сіл Будки, Рудка, Кам’януха Галини Цикалюк. Депутатський корпус та голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк щиро подякували Галині Дмитрівні за сумлінну роботу, за докладені зусилля по вирішенню соціальних, побутових та інших проблем мешканців старостинського округу.

Розглянули народні обранці питання щодо внесення змін до бюджету селищної територіальної громади на 2022 рік, перейменування  вулиць та провулків населених пунктів Маневицької селищної територіальної громади, затвердили порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости, внесли зміни до структури та штатної чисельності апарату та виконавчих органів Маневицької селищної ради, а саме введення 1,5 штатних одиниць для обслуговування пожежного автомобіля на території Комарівського старостинського округу. Прийняли рішення щодо передачі майна з балансу КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня» Маневицької селищної ради на баланс комунального підприємства «Маневицький райсількомунгосп», та надали згоду на безоплатну передачу з державної у комунальну власність Маневицької селищної ради станцій супутникового зв’язку «STARLINK».

На засіданні сесії депутати внесли зміни до Програм, а саме:

- матеріально-технічного забезпечення військових частин (установ) та підрозділів правоохоронних органів, проведення заходів територіальної оборони та комплектування військових частин, мобілізації та мобілізаційної підготовки на 2022 рік;

- захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Маневицькій селищній раді на 2022-2023 роки.

Крім того, на пленарному засіданні було розглянуто питання, що стосувалися регулювання містобудівної діяльності і сфери земельних відносин.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису