Шановні учні, вчителі та батьки Маневицької громади!

  • 312

Фото без опису

Ще рік тому в наших закладах освіти ми з вами в урочистій обстановці відзначали  яскраве, незабутнє свято – День знань, а шкільний дзвінок на галасливих подвір’ях весело запрошував усіх на перший урок до класних кімнат.
Однак, цього навчального року війна, яку розв’язав російський окупант, змінює не лише формат навчання, а й трепетні шкільні традиції. У цей непростий для держави час у громаді проводиться велика робота щодо налагодження освітнього процесу та забезпечення безпеки дітей, адже ми як ніколи повинні бути обачні, облаштувати навчальний процес та зробити все можливе для збереження життя та здоров’я молодого покоління українців – наших дітей, які будуть в подальшому розбудовувати рідну країну, прославляючи її своїми досягненнями та знаннями на увесь світ. Дякуючи українським воїнам-захисникам, ми сьогодні можемо спокійно та безпечно почати навчання, хоча і не зовсім у звичній формі для кожного з нас. Тож берімося усі до роботи. Бажаю учням наполегливості та завзяття, педагогам розуміння та витримки, а батькам терпіння та  підтримки. Разом ми все зможемо!

Вірю, що Перемога буде, і наші випускники закружляють у шкільному вальсі у різнобарвних вишиванках в мирній країні,  а дитячий сміх знову заполонить шкільні коридори.

Слава Україні! Слава українським воїнам!  Нехай допоможе нам Господь!

З повагою
Маневицький селищний голова
Олександр Гаврилюк