Проведено профілактичний захід з особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

  • 305

2 серпня 2022 року відділенням соціальної роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради спільно з працівниками Камінь-Каширського районного сектору № 3 філії Центру пробації у Волинській області та сектору Маневицьке бюро правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД проведено «День соціального працівника».
Захід передбачав індивідуальні бесіди та консультації  осіб, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
В ході роботи висвітлювались питання законодавчої та нормативно-правової бази, що стосуються прав та обов’язків засудженої молоді, профілактики повторної злочинності, популяризації здорового способу життя, профілактики наркоманії, алкоголізму, соціально небезпечних хвороб.
На завершення заходу засудженим було роздано буклети про послуги, які вони можуть отримати при зверненні у ТЦСО Маневицької селищної ради та сектор Маневицьке бюро правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД.