Обговорили актуальні питання життєдіяльності громади

  • 372

Фото без опису

21 липня 2022 року Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк провів нараду із заступниками голови, керівниками виконавчих органів селищної ради, комунальних підприємств та старостами сіл. Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період, а це: вирішення питань соціально-економічного напрямку, робота з об’єктами комунальної власності, наповнення бюджету, підготовка до опалювального сезону тощо.
Жваве обговорення викликало питання щодо термінового придбання ліків у сільській місцевості, де відсутні аптечні пункти.
Акцентувалася увага на заходах щодо подальшого забезпечення належного благоустрою у громаді. Дано доручення старостам населених пунктів разом із керівниками закладів освіти та культури активно долучитися до наведення порядку на підвідомчих територіях.

Учасниками наради також були обговорені питання, що стосуються здійснення контролю за заготівлею ягід і грибів, що дасть значне поповнення до бюджету, стану пасажирських перевезень, утримання водопровідної мережі, ремонту доріг та інші. 
Підводячи підсумки наради, Олександр Оксентійович дав відповідні доручення та  наголосив на відповідальності кожного за доручену справу.