У ЦНАПі Маневицької селищної ради відновлено надання послуг з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання

  • 730

Фото без опису

Для отримання послуги необхідно звернутися до відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Маневицької селищної ради або до старости відповідного старостинського округу. Вартість послуги становить 37,22 грн. У разі порушення строків реєстрації місця проживання  вартість послуги становить – 62,03 грн.

Відповідно до Закону України від 5 листопада 2021 року №1871-ІХ «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», який набрав чинності 1 грудня 2021 року, одним  із документів, що підтверджує  відомості про місце проживання (перебування) особи є витяг з реєстру територіальної громади.

Отримати витяг можна у ЦНАПі, старости або сформувати особисто на Порталі Дія. Витяг містить наявну у відомчій інформаційній системі ДМС інформацію про особу, адресу та дату зареєстрованого місця проживання або адресу  та дату зняття з зареєстрованого місця проживання. На сформований витяг наноситься унікальний QR-код, за допомогою якого інформацію можна зчитати та перевірити.

Звертаємо увагу жителів громади, що у Реєстрі територіальної громади на даний час є багато відомостей, що не відповідають дійсності, зокрема потребують уточнення дата народження, місце реєстрації, дата реєстрації, реквізити паспорта, свідоцтва про народження, тощо. Необхідно особисто звернутися до Центру надання адміністративних послуг або старост для актуалізації даних щодо реєстрації місця проживання. Для актуалізації даних мати наступні документи:

  • паспорт громадянина України;
  • свідоцтво про народження (для дітей до 14 років);
  • ідентифікаційний код;
  • будинкова книга (за наявності).

Отримати витяг можна лише у разі, коли в Реєстрі територіальної громади  внесена  повна достовірна  інформація стосовно особи.

Отримати додаткову інформацію можна за адресою смт Маневичі, вул.100-річчя Маневич, 34а або за телефоном (03376) 21 273.