В останню земну дорогу провели загиблого воїна – Ростислава Прокопчука та його батька

  • 470

 

 

 

У Маневичах поховали Ростислава Прокопчука,  який захищаючи рідну землю від російських загарбників загинув 7 березня 2022 року поблизу населеного пункту Макарів Київської області.  

З березня 2020 року Ростислав Ігорович проходив службу у ЗСУ за контрактом, з березня 2022 року загиблий воїн рахувався зниклим безвісти. Вчора ввечері маневичани схиливши голови у скорботі зустрічали Героя, який з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок, віддав своє життя за свободу та незалежність України. Зустрівши тіло сина не витримало та зупинилося зболене тугою серце батька Олєнченка Костянтина Миколайовича.  

У храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священнослужителі відслужили Панахиду за упокій душі українського воїна Ростислава і його батька.

Військовослужбовця з усіма військовими почестями поховали на місцевому цвинтарі. Там же у глибокій пошані поховали і батька. Слова співчуття та вдячності за справжнього сина України висловили матері, рідним загиблого архієрей Православної церкви України митрополит Луцький і Волинський Михаїл, селищний голова Олександр Гаврилюк і начальник Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП, підполковник Олександр Плужнік. 

Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі і сердечно розділяємо біль втрати з рідними і близькими. Ніщо не заповнить той біль втрати, який назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна слава та пам’ять Герою!