Шановні учні, випускники, вчителі, батьки!

  • 442

Фото без опису

У Маневицькій громаді завершився нелегкий 2021-2022 навчальний рік, який 24 лютого війна розділила на «до і після». На жаль, цього року у наших школах урочисто не пролунає останній дзвоник, а учні не зберуться у святкових вишиванках на шкільних галасливих подвір’ях.

Дякуючи славним українським воїнам, які бережуть наш з вами спокій, усі навчальні заклади змогли успішно завершити навчання. Щиро вітаю школярів із закінченням навчального року.  Бажаю мирних канікул та цікавих літніх днів.

Шановні випускники, ви наша надія, наша гордість, вам творити майбутнє України.  Зичу сміливо йти в доросле життя, досягати нових вершин та перемог, виправдати сподівання своїх батьків і вчителів, а ще - ніколи не забувати рідний дім.

Велика вдячність педагогам і батькам, які  своєю невтомною працею прищеплюють дітям найвищі моральні цінності, діляться своїми знаннями та корисними порадами. Схиляю голову перед вашою дуже важливою і важкою працею.

Вірю, що наступний навчальний рік ми знову зустрінемо урочистим шкільним святом із дзвінкоголосими першокласниками, зі своїми шкільними друзями та однокласниками усією освітянською родиною. Віримо у Збройні Сили України! Віримо у Перемогу! Слава Україні!

 

Маневицький селищний голова

Олександр Гаврилюк